Predstavljamo vam novi redizajn stranice bijakova.com. Kao stari vuk koji mijenja dlaku, ali nikad ćud, došlo je vrijeme da se bolje prilagodimo 'šumi' nove tehnologije.
Kako već više od 6 godina donosimo sve novosti i starine u vaše domove na udaljenosti jednog klika, posvetili smo se pružanju što ugodnijeg pregleda stranice, koristeći se najmodernijom Internet tehnologijom.
 
Proces nije bio lagan, ali vođeni ljubavlju prema zavičaju, nakon preko stotinu sati rada uloženih u redizajn stranice, te još više sati (dana) tijekom godina s ponosom možemo sada predstaviti naš trud svijetu.
Vaše posjete kojih je bilo preko 700 tisuća tijekom perioda od 6 godina, bile su nam najveća potpora u radu. Tijekom tih 6 godina, više od skoro Terabajt (što je podatkovno jednako 1000 primjera Enciklopedije Britannice) Internet prometa izmijenjeno je između naših servera i posjetioca koji su iz Hrvatske te drugih zemalja kao Bosna i Hercegovina, SAD, Novi Zeland, Australija, Njemačka, Argentina, Austrija, Ukrajina, te mnoge druge.
 
Uz novi, moderni dizajn nudimo i nove funkcionalnosti koje će boravak na stranici činiti ugodnijim. Od sada možete provozati se kroz Župu uz pomoć virtualne šetnje koja će vas vizualno provesti kroz glavne putove. Vremenska prognoza od sada je ažurnija, opširnija i integrirana u dizajn. Zabava za najmlađe ili one koji žele izgubit minutu vremena, nudi zabavne igrice i melodije za mobitel koje će donijeti osmjeh na vaša lica.
 
Svim vjernim čitateljima i posjetiteljima želimo svako dobro i puno lijepih trenutaka provedenih na novoj stranici, kojih ćemo se truditi stvoriti što više s novim i zanimljivim sadržajima.

Gdje smo?

Upoznajte gdje je Župa Biokovska na karti, te otiđite na virtualnu šetnju kroz njene putove.

Karta...

Virtualna šetnja...

Vremenska prognoza
vremenskaprognoza

Pratite vremenske uvjete na području Župe i okolice.

Vremenska prognoza...

O nama
onama

Kontaktirajte nas, pitajte što vas zanima. 

O nama...